Bir gün evinin baş köşesinde duran aynada kendini göremezsen ne yaparsın?

Share Button

Zamanya ve Saatsiz Ülke kitaplarıyla hayal gücünün sınırlarını zorlamayı seven kemik bir okur kitlesine ulaşan Yiğit Kulabaş’ın yeni kitabı Bensiz Ayna, okurlarını bu dünyanın griliğinden alıp kendini baştan inşa edebileceği rengârenk büyülü bir âleme götürüyor.

Kitap boyunca ilerlerken bir yandan Artemis ve Atila’ya eşlik edecek, bir yandan da yaşamın içinde bizleri şekillendiren her şey üzerine tekrar düşünerek kendi içinizde bir keşif yolculuğuna çıkacaksınız.

Yiğit Kulabaş’ın yazdığı, Ethem Onur Bilgiç’in illüstrasyonlarıyla zenginleşen Bensiz Ayna Karakarga Yayınları’ndan çıktı. 

Arka kapak yazısı:

– Sıra dışı bir büyülü gerçeklik romanı –

Bir gün evinin baş köşesinde duran aynada kendini göremezsen ne yaparsın?

“Artemis ürkek hareketlerle geriye döndü. Kahroldu. Korktuğu başına gelmişti. Dev ayna evdeki eşyaları, balkon kapısını, pervazda duran beyaz orkideyi, siyah kadife perdeleri, özel tasarım yer lambasını gösterdiği gibi Aynacı’yı da göstermişti. Tek eksik yine kendisiydi.”

Hayal gücünün sınırlarını zorlayan Bensiz Ayna, seni bu dünyanın griliğinden alıp kendini baştan inşa edebileceğin rengarenk bir aleme götürüyor. Kitabın sayfalarını çevirirken kendi keşif yolculuğuna çıkacaksın. Aynaya bakarken gördüğün piksellerin peşine düşecek, yüzüne şekil veren kahramanlarını düşüneceksin.

Aynadaki senle karşılaşmaya, kendini görmeye hazır mısın?

Share Button

Yorumlar kapatıldı.