“Buluşma VII”, Galeri FE, (21 Eylül – 28 Ekim 2017)

Share Button

Gürbüz Doğan Ekşioğlu (1)

Galeri FE yeni sezonu Çağdaş Türk sanatınıın önde gelen isimleri ile açıyor.

Galeri FE, yeni sezona girerken her yıl olduğu gibi açılışı, gelenekselleşen “BULUŞMA” sergi dizisi ile yapıyor. Bu yıl 7. edisyonu gerçekleşecek olan sergi Çağdaş Türk sanatının başarılı isimlerini bir araya getiriyor.

Alev Araslı,  Aydın Ayan, Seyit Mehmet Buçukoğlu, Bülent Demirağ, Gökhan Deniz, Gürbüz Doğan Ekşioğlu, Devrim Erbil, Bayram Gümüş, Dilek Işıksel, Ergin İnan, Gülten İmamoğlu, Fevzi Karakoç, Mahmut Karatoprak, Sevda Özdemir Çalışkan, Mehmet Pesen, Mustafa Pilevneli, PemraSağlıkovaPilevneli, Yavuz Pilevneli, Sema Ilgaz Temel, Adnan Turani, Olca Uzunokur, Didem Ünlü, Hanefi Yeter, Serpil Yeter gibi farklı kuşak ve farklı üslüplardan  sanatçılar “BULUŞMA VII” ile 21 Eylül – 28 Ekim 2017 tarihleri arasında Galeri FE’de izleyiciyle buluşuyor.

Çağdaş Türk sanatından geniş bir yelpazeyi içeren bu sergide, sanat tarihindeki üslupsal farkları, dönemler ve kuşaklar arasındaki değişim ve dönüşümleri, farklı teknik ve malzemeler üzerinden gözlemlemek mümkün olacak. Sürekli yenilenen eser ve sanatçılarla güncelliğini koruyacak olan sergi sık sık ziyaret edilmeyi bekliyor.

Açılış kokteyli: 21 Eylül Perşembe
Saat: 17.00 – 20.00


Sergi Pazar Pazartesi hariç her gün 11.00 – 19.00 arası izlenebilir.

 

Cemil Topuzlu Cad. Kutmen Apt. 60/2 D:4
Ciftehavuzlar, Kadikoy, Istanbul
0216 368 03 78

Share Button

Yorumlar kapatıldı.