8. BAZAART SERGİSİ BAŞVURULARI BAŞLIYOR… (Başvuru Tarihleri: 15 Ocak – 27 Şubat 2018)

Share Button

logo-300x274

Değerli juri üyeleri EKAV/Eğitim, Kültür ve Araştırma Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı İnci AKSOY, Marmara Üniversitesi Eğitim Görevlisi Esra ALİÇAVUŞOĞLU, Modern ve Çağdaş Türk Sanat Koleksiyoneri Yahşi BARAZ, Sanat Danışmanı, kürator ve akademisyen Marcus GRAFF, Sanatçı Eda SOYLU, Sanatçı Barış SARIBAŞ’ın destek verdiği

8. BAZAART SERGİSİ 27-28 Mart 2018

tarihinde The St. Regis Otel, Nişantaşı’nda gerçekleşecektir.

 

Başvurunuzu değerlendirmeye alabilmemiz için sitemizde yer alan katılım şartlarını okumanız ve başvuru formunu doldurarakbazaartyenikoyrotary@gmail.com adresine göndermeniz gerekmektedir.

 

BAŞVURU ARALIĞI: 15 OCAK – 27 ŞUBAT 2018

 

Not: Başvuru yapacak kişinin öğrenci veya mezuniyetinden en fazla iki yıl geçmesi gerekmektedir.

SON BAŞVURU TARİHİ: 27 ŞUBAT 2018 saat:18:00’dır.

KATILIM KOŞULLARI:

  1.   Bu etkinlikle ilgili koşullar,BAZAARTorganizasyonu tarafından belirlenir.
  2.  Bazaart sanat etkinliği sadece Güzel Sanatlar Fakultesi öğrencileri ve Güzel Sanatlar Fakültelerinden  yeni  mezunların (en fazla 2 yıllık mezunların) katılımına açıktır.
  3. Verilecek ödüle ve sergilenecek eserlere Seçici Kurul karar verir. Bu sene ilk 6 öğrenciye5.000,00-TL’lik ödül  verilecek ayrıca Polisan özel ödülü olacak.
  4. Etkinliğe en çok 2 eser ile katılınabilinir.
  5. Çalışmalar imzalanmış olmalı ve sergilenmeye hazır durumda teslim edilmelidir.
  6. Sergilenen eserler satışa sunulacak olup, olası satışların %20’si tüm vergi ve harçları ile birlikte, Yeniköy  Rotary Kulübüne verilecektir.
  7. Eser sahibinin etkinlik için önerdiği eserler için  belirleyeceği maksimum fiyat  3.500,00-TL resim için4.000.00-TL heykel için olacaktır.
  8. Sanatçıya ödeme, satılan eserin satış tarihini izleyen 45. günden sonra yapılacaktır.
  9. Eserleri sergilenen katılımcılara “katılım belgesi” verilecektir.

10.Başvuru formu eksiksiz olarak doldurulmalı ve en geç 15 Ocak-27 Şubat 2018 tarihleri arasında önerilen eserlerin fotoğrafları ile birlikte [bazaartyenikoyrotary@gmail.com] e-mail adresine gönderilmelidir. Eksik bilgi ve belge ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. Yeniköy Rotary Kulübü veya Bazaart komitesi tarafından başvurunun kabul edildiğini eser sahibine bildirmesinin ardından her durumda [26 Mart 2018 Salı] tarihinde işbu başvuru formunun ekinde bulunan SÖZLEŞME ile ıslak imzalı bir şekilde Bazaart Komitesi ’ne eserlerle birlikte teslim edilmelidir. Aksi takdirde sanatçının başvurusu kabul edilmemiş sayılır.

TEKNİK KOŞULLARI:

Teknik ve konu serbesttir.

ESERLERİN TESLİM VE İADESİNE İLİŞKİN;

Eserler 26 Mart 2018 Salı günü saat 09:00-18:00 arasında The St. Regis Hotel’de Yeniköy Rotary Kulübü Sanat Komitesi yetkililerine teslim edilecektir. Aksi takdirde sergiye kabulü mümkün olmayacaktır. Satılmayan eserler 29 Mart 2018 Cuma günü iade edilecektir.

Geri alınmayan eserlerin kaybından veya uğrayabilecekleri hasardan Yeniköy Rotary Kulübü ve The St. Regis Hotel sorumlu olmayacaktır.

Sizde BAZAART’a katılarak eserlerinizin sergilenmesini istiyorsanız aşağıdaki başvuru formunu doldurunuz.

Başvuru Formu İçin Tıklayınız

Bazaart Sergi Sözleşmesi İçin Tıklayınız

Share Button

Hakkında Ufuk Güneş

Kocaeli Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Stajını ATV'de tamamladı.Posta Gazetesi'nde ( Trakya Eki)Muhabirlik yaptı.2011- 2012'de Kocaeli Üniversitesi Uygulama Radyosu Radyo Ki'de Güne Bakış Programı'nda Editör- Spiker olarak görev aldı.

Yorumlar kapatıldı.